Opvouwbaar tasje bedrukken

Bent u op zoek naar een opvouwbaar tasje met een bedrukking als relatiegeschenk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bedrukken alle opvouwbare tassen in onze eigen drukkerij. Top kwaliteit en optimale controle over het opvouwbare tasje bedrukken.

Er zijn veel verschillende modellen opvouwbaar tasje te verkijgen.Voor klanten zijn over het algemeen twee zaken waar ze hun keus op baseren:
- materiaal, het goedkoopste materiaal voor een opvouwbaar tasje is non woven. Het meest afgenomen is polyester als zijn de katoenen opvouwbaar tasje in opkomst.
- model, een opvouwbaar tasje kan een los hoesje hebben of het hoesje is in het opvouwbaar tasje geintegreerd. Het nadeel van een los hoesje is dat de gebruiker deze over het algemeen snel kwijt raakt. Als hier alleen uw logo op staat dan is deze dus nergens meer zichtbaar.

Wat zijn veel verkochte modellen?

Op dit moment zijn het volgende opvouwbaar tasje het meest verkocht: Fresa, Bungalow, Weert en de non woven opvouwbaar tasje.

Heeft u vragen?

Kunt u het opvouwbaar tasje dat u zoekt niet vinden of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden met uw logo? Bel ons op +31 88 7737300 of e-mail naar sales@worldpresent.nl voor kostenloos advies.